Portál na českém internetu o neslyšících, nedoslýchavých a jejich přátelích nejen pro neslyšící, nedoslýchavé a jejich přátele

Jméno:   Heslo:  

Diskusní fóra

NOVINKY Call of Duy
Datum: 5.4.2008   
Autor: Mario   
Kategorie: Počítače,Internet   
celkem odpovědí: 15
výpis podle času   strom příspěvků  
  • Re: NOVINKY Call of Duy
    Vyhoďte uživateldeaf - kazí nám tu diskuse - ohledně moderátorů ČT
    Nechce aby se o tom psalo!!!
    Autor: Paradise   
      A ty chces, Paradise, abychom tady četli ošklivá slova plný závistí? Já tedy ne. Byla bych opravdu ráda, kdyby se o to jenom povídalo, s rozumem, diskutovalo apod. Popř. připomněli novým moderátorům nedostatky, jedině takhle můžeme pomoct novým moderátorům k zlepšení jejich náročné práce. Přeci se tady nebudeme závidět jak to tenkrát bylo apod., když se to už stalo a noví moderátoři jsou na světě, tak buďte, s dovolením, ZTICHA a počkejme na další konkurz. I já jsem o konkurzu neslyšela, ale možná je to moje chyba, nebyla jsem ve střehu, neukázala všem co umím, v čem jsem dobrá. Teď to budu hlídat. :-)
      Autor: uzivateldeaf   
      • soudružka uzivateldeaf
        Soudružko nohsledko. Však máte možnost, místo idiotského vkládání teček, aby nešlo diskutovat. Můžete přeci vysvětlovat jak to všechno je, nikdo vám v tom nebrání. Opravdu se chováte jako za komunistů. - - -
        Jinak můj názor na konkurz moderátora je ten, že takovou práci skutečně nemůže dělat kde-kdo a jak bylo trefně psáno, není to superstar. Nicméně ten přístup, kdy se vše tají, pak se to maskuje, znemožňuje o tom diskuze je skutečně zarážející. Asi ne nadarmo se říká, že strefená husa se ozve.
        Autor: Krata   
        • Re: soudružka uzivateldeaf
          Ty tečky mají maskovat brutalitu neslyšících tady. Jinak, viděl jsi někde/někdy veřejný konkurz na moderátora u slyšících? Na Nově, na Primě, na ČT? Viděl jsi to někdy? Zkus to najít na netu podobný inzerát, který někdo z TV hledají někoho na místo moderátora. Může to být klidně i starší termín. Nikde to neuvidíš. Je prostě neveřejný. A proč u neslyšících by měla být vyjímkou, že jo.
          Datum: 6.4.2008   
            Milá soudružko, stačí zadat v Google "televize hledá moderátora" a najde se 119 000 výsledků. Samozřejmě, že to je třeba na jednu pozici 200x, protože je to zveřejněno na mnoha místech. Třeba konkrétně TV NOE "...Chcete se stát moderátorkou, moderátorem TV NOE v nově připravovaných pořadech?
            Magazín pro dívky

mohou se přihlásit děvčata od 15-20 let, která baví sport, hudba, kultura i móda

Hitparáda

zveme chlapce a dívky, od 18-30 let se zájmem o  hudbu a kulturu.

Výběr nových moderátorů se bude odvíjet od výsledků konkurzu, ketrý se uskuteční 4. 4. 2008 od 15.00 hod. v budově Telepace - Televize Noe, Kostelní náměstí 2, 702 00 Ostrava...."  http://www.tvnoe.cz/index.php?cmd=news. … amp;id=461 - - -
            Výsledky z hledání Google jsou na http://www.google.com/search?hl=cs& … at&lr= - - -
            Výběrová řízení nedělá pouze strana, kde to dostanou zasloužilí členové jako stranický úkol, nebo za odměnu, když hezky lezou (nejlépe po zádech druhých) někomu do spodního otvoru v těle.

Hm, tak koukam, ze jsem nemela takovy prehled... Nic podobneho jsem nikde nikdy nevidel. Ok, uz do toho kecat nebudu. Uznavam, ze by u neslysicich meli udelat verejny konkurz.
        Vzkaz pro Uživateledeaf: všechno o tom je kultivovaným způsobem napsáno paní Jarmilou - viz link: http://kochlear.cz/vzkazy.php
        Máme demokracii a další konkurs je v nedohlednu - tak mají mladí lidé právo vědět co, jak a proč a kdo!!! Aby se také podle toho zařídili ve volbách - nevolili ty, co je podvedli!
      Co dovolujte,Paradise? Napsal jsem diskusi o COD a proč pišete jiné věci?  Nemáte právo    Chtěl bych ukázat moji stránky jak jsem vytvořil dobrého nápadu. Nepište hlouposti. Děkuji za pochopení 
        Mariovi: moc se omlouvám - neměla jsem jinou možnost, jak protestovat proti jednání uživateledeaf, který vymazával tady čárkami už  2 diskuse o konkursu - že nemá pravdu. Sorry!
          Paradise,Ano přijmu vaši omluvu a pochopil jsem,cos mi řekla    Už jste viděla aspon na moji stránky jo? Myslím,že neznáme že jo? Celé republiky jsme dobře znali kdo jsem já    Můžete semnou,tak budu rád. Měj se MARIO
            Oprava: Můžete semnou psát,tak budu rád. Měj se MARIO 
              Ano - viděla jsem Tvé webové stránky, líbí se mi. Kdybys potřeboval pomoci s jazyk.úpravou - pošlu mail.
                Paradise,zkus si mnou psát a dám ti moje icq 342940877 či msn DavidSvozil@hotmail.com    Budu moc rád,že bys pomohla.... Napište mi soukromí jo dík
                Datum: 7.4.2008   
        Omlouvám se ti i já. Možná se měla založit další diskuze, ale soudruh/žka (píše v jedné větě ve dvou rodech) by to zase zničil/a tečkami...

Redakce Neslysici.cz si vyhrazuje právo bez upozornění smazat příspěvky,
které obsahují vulgární výrazy, urážky nebo reklamu.
Příspěvky vyjadřují výhradně názor čtenáře (autora příspěvku), nijak nevyjadřují názor redakce ani provozovatele Neslyšící CZ.
Nejsou nijak upravovány ani moderovány, ale pokud budou v rozporu se zákony ČR, budou smazány.