Kurz PC
Jsem neslysici, od malicka si venuju s pocitacem, znalost mam az na 9o% od psani az po graficke praci ci tvurce www stranky i programovani. Nedavno jsem dobrovolne prihlasil jako lektor kurz v jednom neziskovem organizaci v Praze. A predseda neziskove organizaci navrhoval s terminem a cas kurzu. A to 4 hodiny za 2 tyden. Na prvnim kurzu s neslysicim... Po dvou hodinach uz vsichni nemohli ucastnit ci vydrzet, jeste navic ostatni prijdou pozde, kvuli prace nebo neco... tak jsem zacal navrhovat i zmenit termin i cas a to rozdelene na 2 hodiny tydne (samozrejme pravidelne). Coz neslysici nemohou rychle naucit i vzpamatovat po dvou tydnech. Tak jsem navrhoval predsedovi termin a cas. A to 16-18 hod. za kazdy tyden a to v pondeli. Tak me dostal kopacky, za to ze jsem ho neinformoval i kdyz jsem poslal e-mailem uz predem. Tak misto me dneska nastoupil nekdo jiny, novy lektor. Vsimal jsem, ze stejne zpusoby nauci ucastniky kurzy i jako ja. A nevidim zadne duvody, ze mi dal kopacky. A ze ostatni neslysici berou moje navrhovane terminy i cas. A to poctive ucastnim jako lektor kurzu. Co si myslite? To vite, ze neslysici nemohou vydrzet vic nez 2 hodiny behem kurzu a ze pak priste zapominaji. A jak to mam predsedovi vysvetlit? Nic spatneho nic nevidim ani na svem strane. Dokazete vydrzet sedet s pocitacem vic nez 2 hodiny behem kurzu?
Datum: 12.10.2009  
Kategorie: Počítače,Internet