Navíc tam máte malinký prostor a malinké písmenka na psaní, aby na to bežný člověk DOBŘE viděl, musí si vzít brejle a skla tlustá jako popelníky. Než člověk přijde na to, jak to zvětšit a psát bez okulárů, spousta lidi se na to vybodne a půjde jinam. Bez odborníka si mnozí neporadí. Kterej machr si tohle vymyslel?! Vězte, že ne všichni jsou zdatní v PC jako tzv." IT machři"....Místo, abyste jim ulehčili komunikaci ve psaní, založili jste si to akorát pro sebe či-li pro tzv. "N"eslyšící IT experty a k tomu o dvě generace mladší. Tímto novým portálem dáváte všem starším SP najevo, že o ně nestojíte. Pokud to nenapravíte pro ty slabozraké a bez hluboké znalosi na PC, budu si o vás myslet , že jste všechno možné, jen ne slušná skupina "expertů".
Zvětšil jsem písmenka na psaní. A už se nemusí znovu zaregistrovat z předchozí verze.
Máte další připomínky či návrhy?
Není pravda, že se člověk nemusí zaregistrovat, když už tu byl zaregistrován.
Musela jsem se zaregistrovat znovu. Nově jsem se zaregistrovala pod stejným nickem a s tím samým heslem.
Netroufám si tu změnu jakkoli kritizovat, ale ani ku chvále tu zatím nic nevidím.
Prozatím bych měla tuto připomínku: Chybí mi tu nějaké okénko, které by mi signalizovalo, zda jsem či nejsem přihlášená. V předchozí verzi to bylo. Ale možná jsem slepá či nemám postřeh? 

A co se týká inzertní části: škoda že není rubrika: ZAMĚSTNÁNÍ - nabízím nebo hledám práci.
Mě osobně však vadí Captcha. Proč mám opisovat nějaká čísla, když jsem přihlášen. Navíc je tu před odesláním náhled.
Udělal bych to tak, že bych dal neviditelné (barva pozadí ve form) pole s name="url" a v spouboru vlozit.php podmínku, když je toto pole vyplněné, nejde nic odeslat. Používám to asi 5 lety a za tu dobu to roboti překonali snad jen 2x.
Trochu jsem nepochopil, co jste psal druhý odstavec.
Můžete jestě mi vysvětlit co máte na myslí o URL?
http://kochlear.cz/myty/komentar_pridat.php?id=1
Když to robot vyplní (udělá to každý - člověk to ani nevidí), je v souboru post.php
if (!empty($_POST['posttext']))
{
echo "Do toho místa na SPAM píąí pouze hloupí roboti a nejde jim to odeslat";
echo " Zpět ";
}
else {
include "komentar_nahled.php";
}
Vyzkoušet lze tak, že se cokoli napíše do "neviditelného" pole pod textarea a nad tlačítkem "odeslat". Robot tam něco napíše vždy, člověk nikdy. Ty mýty existují snadf 4 roky a ještě ani jeden spam od robota.
A žádné opisování, nic takového.
Vyjadřuji se ke stížnostem ostatních. Bohužel, to samé se stalo i mně. Nemohla jsem vstoupit do Diskuze, protože mně bylo zablokováno moje IP počítače. Jsem registrovanána již od začátku roku 2006, naposledy jsem tu byla 30. prosince 2010 a po tomto datu mne to už nepřijímalo ke vstupu do Diskuze. Čili ani ty 3 měsíce, ani 6 měsíců nepoužívání Diskuse s tím nemá nic společného! Domnívám se, že pravděpodobnou příčinou je změna nové verze Diskuze - v databázi. Nějaký skript či co to bylo, způsobil nepříjemnosti nám všem uživatelům. Naštěstí jsem našla web http://www.moje_ip.cz/ , který mi oznámil, jaké mám IP a tak jsem dneska poslala e-mail Adminovi o tom, co se mi stalo. Děkuji touto cestou programátorovi - administrátorovi, že mi vyšel vstříc, co nejdříve a já už tu mohu být s Vámi, reagovat a diskutovat. Jsem vděčná za to zvětšení písma (jsem též osoba zrakově postižená včetně sluchového postižení) a za nové úpravy v psaní komentáře i smajlíků. 
Poznámka: Je to údaj - IP adresa Vašeho počítače - nahoře na začátku webové stránky za touhle větou:
moje IP adresa (IPv4) - zde následuje vygenerování Vaší IP adresy .