Portál na českém internetu o neslyšících, nedoslýchavých a jejich přátelích nejen pro neslyšící, nedoslýchavé a jejich přátele

Jméno:   Heslo:  

Diskusní fóra

Sportovni titulky
divat se na televize fotbalu s titulky neni dobrej napad? Proc nekdo neudelal?
Datum: 22.12.2006   
Autor: WarcraftIII   
Kategorie: Rekreace,sporty   
celkem odpovědí: 15
výpis podle času   strom příspěvků  
  • Re: Sportovni titulky
    Protože jde o přímé přenosy a nikdo nebude sedět a psát titulky u fotbalu, jako se píší u zpráv. - - -
    Na jaře předváděla plzeňská univerzita převod komentáře do psaného textu v ČUN, ale ještě to asi nemají vychytané. Ona to totiž není žádná sranda udělat to spolehlivé.
    Autor: Krata   
    Nedavno sem to chtel taky... Treba zkusit navrh napsat do televizni vysilacky (redaktoru) ju? Pravepodobne u nas v ČR porada live sport ČT 4 není skr. titulky ale ČT 2 ano pouze film prave v tom sport neporada skr. titulky treba v obe dve udelat lepsi ano? Radi vam kulturu pro neslysici bravo Warcraftill ale kdyz rozhodci piska treba faul nebo ofsajd proste trestna karta se pise titulky? Prece vime:-) no hraci+rozhodci moc nemluvi hihi:-) ale treba komentare ano proste konec hra a hraci povida co a jake bylo atd.
    Autor: rollercoaster   
      Jeste musim se smat jestly tomu nadava fandasi hnus sprostej kurviny proti hrace a takove slusne napsat titulky?
      Autor: rollercoaster   
        mam slovenskeho kabelu"markíza".nedavno podival jsem fotbal na tv Slovensko proti Gruzii,vysilal s slovenskym titulky.Myslel jsem,ze Slovaci jsou chudsi nez Cesi...Jestli redaktor je slusny,tak jasne nepise sprostou nadavku na textu,co rekl nejaky fanousek.
          Ehm....komentar(jako hlupak napsal jsem redaktor)...
        Ve Velké Brinánií jsou titulkovaný v 99% a i v reklamách (u nás 75% pouze u ČT)... V Německu kdy byla mistrovství světa fotbalu - WM - byly titulky vyjímečně pro neslyšící a pro mě bylo opravdu dobrý pocit, když jsem na to koukal a věděl skoro všechno.., u nás to pořád ještě není,... :-///// a ty, s dovolením, pane Kráťo, ty nemusíš nic dělat, někdo jiný by ochotně udělal a spolehlivě!
        Autor: slunisKo   
          BRAVO - SLOVENSKO!!! 
          Milé sluníčko,   jak znám Kráťu, ten by dělal, kdyby mohl. ----- Ale proč ty nenapíšeš, kdo by to ochotně dělal, navíc spolehlivě? Určitě by ho spousta neslyšících podpořila. ----- Já taky viděla to přímé titulkování, a kdybych byla velký hokejový či fotbalový fanda, prosazovala bych, aby to titulkování, byť ho ještě nepovažují za dokonalé, už provozovali a takříkajíc za pochodu to vylepšovali. Lepší něco než nic.
          Autor: Sissy   
          Co dělat v jakém smyslu nebo co? Copak mám na titulky nějaký vliv či co?
            Kdybys neslyšel nebo nerozumněl, tak nějaký vliv bys měl určitě.  Neříkej, že ne. A my mohli bychom ještě víc podporovat, kdybys aspoň Kráťo přidal, dík, pak můžeme vědomi stejně jako u ostatních, v slyšícím populaci, na to máme taky právo..., nebo lepší už to nebude ??? ??? ??? Podpořme! ! ! ! ! A nejen titulky ale také tlumočníci pro malé neslyšící děti...
              Ani neslyším a ani nerozumím, netuším, co máš na srdci.
                Krata nazor, opravdu mi nelibi, mam pocit Krata disriminace
                Datum: 27.12.2006   
                Autor: niro   
                  jaká diskriminace?
                  Autor: merlouska   
                  No to jsem z tebe jelen. jaký názor? já v tomto téma žádný názor nepsal. Nerozumím ani jemu, ani tobě, vůbec nevím, oč vám jde. Pokud to někdo tušíte, napište to sem prosím dík.
                  slunisKo a Niro : opravdu jste to špatně pochopili .... 
                  Autor: Yama   

Redakce Neslysici.cz si vyhrazuje právo bez upozornění smazat příspěvky,
které obsahují vulgární výrazy, urážky nebo reklamu.
Příspěvky vyjadřují výhradně názor čtenáře (autora příspěvku), nijak nevyjadřují názor redakce ani provozovatele Neslyšící CZ.
Nejsou nijak upravovány ani moderovány, ale pokud budou v rozporu se zákony ČR, budou smazány.